А Ви знали, що в Японії є казкове ущелині?

Такатіхо

А Ви знали, що в Японії є казкове ущелині? Унікальна ущілина з назвою Такатіхо має порівняно невелику протяжність, але є надзвичайно мальовничій пам'яткою Японії. Стіни ніби величезні базальтові стовпи, заввишки до ста метрів, підносяться над синьо-зеленими водами річки Гокасе.

Чарівну атмосферу місця цього дивно тихому й спокійному місцю додає водоспад Манай. Водоспад Мінаінотакі має висоту всього близько 17 метрів. Цікавою особливістю є те, що його потік струмує прямо зі скель. По всій видимості, тут є вихід грунтових вод або джерел.

Ущілина Такатіхо розташувалося в північній частині префектури Міядзакі в центральній частині японського острова Кюсю. Знаходиться в південно-західній частині однойменного містечка і є його візитною карткою.
Ви можете насолодитися приголомшливими видами ущелини Такачіхо зверху, прогулюючись по пішохідній доріжці з оглядовим майданчиком, або знизу, взявши в оренду невеликий човен. У південній частині ущелини можна побачити прісноводний акваріум, заповнений рибою ставок, кілька ресторанів і сувенірних магазинів. Ущелина висвітлюється в літні місяці до 22:00.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Японія #памяткиЯпонії #Такатіхо #ущілина_Такатіхо #водоспад_Манай #відпочиноквЯпонії #острів_Кюсю #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv