Акапулько - мексиканське курортне місто на узбережжі Тихого океану

Акапулько

Акапулько - мексиканське курортне місто на узбережжі Тихого океану. Курорт розташований у великій бухті в оточенні гірського ланцюга Південної Сьєрри-Мадре. Це одне з портових міст країни, що прославилося далеко за її межами завдяки наявності мальовничих заток і достатку старовинних пам'яток. Поїздка туди обіцяє бути цікавою, тому що населений пункт багатий місцями для розваг, типу клубів, барів.

Що подивитися в Мексиці, а саме в Акапулько? Уваги заслуговує замок «Капела світу», історичний музей, парк Папагайо, Кафедральний собор. Якщо подорожуєте з дітьми - відвідайте аквапарк «Акапулько Меджік».

Говорячи про розваги, в першу чергу варто відзначити різноманіття пляжних зон. Класичним пляжем вважається Галетілья, він підійде для сімейного відпочинку, оскільки море тут дуже спокійне. Бажаючим усамітнитися варто відправитися на острів Рокет, сюди можна добратися на невеликих човнах зі скляним дном. Сама подорож на острів доставить море вражень, а його чудова природа і дивовижні тихі пляжі дозволять розслабитися і відпочити від суєти великого міста. Наймальовничішими вважаються пляжі Орнос і Томаріндос. Для спортсменів і любителів активного проведення часу більше підійде пляж Пуерто-Маркес. Тут представлений великий вибір спортивних майданчиків, є школа дайвінгу, розважальні центри для дітей та пункти прокату спортивного інвентарю.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Мексика #Акапулько #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv