Аль-Зора - унікальний природний заповідник і розкішний готель!

Аль-Зора

Аль-Зора - унікальний природний заповідник і розкішний готель!

Природний заповідник знаходиться всього за півгодини їзди від Дубая і в ньому мешкають понад 50 видів птахів, включаючи рожевих фламінго. Поблизу заповідника розташувався розкішний курорт The Oberoi Beach Resort Al Zorah з потопаючою в тропічній зелені територією. Готель оточений охоронюваними мангровими заростями площею в 1 мільйон квадратних метрів з найчистішими пляжами з білим піском і лагунами.

Al Zorah ретельно продуманий як місце для усамітнення, де ви можете відключитися і взяти перерву. Курортний готель пропонує витончену сучасну архітектуру, широкі відкриті простори і природну палітру, яка гармонує з панорамними видами на океан і білосніжними піщаними пляжами. У готелі 89 номерів з елегантним сучасним дизайном в світлих тонах. Якщо ви вирішите розміститися на одній з вілл, то, крім послуг розкішного курорту, вас порадує власна тераса і басейн з регульованою температурою води.

Чудове розміщення, інтернаціональна кухня з акцентом на здорові і смачні сполучення, приватні спа-процедури, захоплюючі водні види спорту, мастркласси, послуги дитячого клубу і приватні вечері на пляжі - чекають вас в п'ятизірковому готелі в Аль-Зорі.

Оазис комфорту і заспокоєння від The ​​Oberoi Beach Resort Al Zorah!