Альгамбра в Гранаді, Іспанія!

Альгамбра

Альгамбра в Гранаді, Іспанія!

Загадковий палац Альгамбра в іспанській Гранаді представляє архітектурно-парковий ансамбль, який включає стародавні палаци, фортеці та сади мусульманських правителів і вважається найвищим досягненням мавританських архітекторів в Західній Європі. Альгамбра, побудована ще в XIV столітті, розташована на горбистій терасі в східній частині міста Гранада в Південній Іспанії.

Щорічно "червоний замок" відвідують мільйони туристів, щоб побачити красу Альгамбри своїми очима. Палац зустрічає гостей на мальовничому скелястому плато, відкриваючи одне з найбільш вражаючих видовищ в світі. Альгамбра - не просто окремий палац, це цілий комплекс будівель, веж, парків, так що на його огляд краще виділити цілий день.

Найбільш відомими і популярними серед туристів об'єктами Альгамбри є Миртовий дворик, який декорований вічнозеленими панелями, Дворик левів з фонтаном, прикрашений дванадцятьма скульптурами «царя звірів», Зал двох сестер з прекрасною ліпниною, Плата послів із зображенням зоряного неба на куполі, а також Вежі Альгамбри, з яких можна помилуватися околицями. Не менш красива і паркова зона з безліччю фонтанів, тінистих алей і продуманим плануванням.

Альгамбра в Гранаді під час створення була столицею Гранадского емірату і перебувала під управлінням мусульманської династії Насрідов. І до цього дня цей дивовижний комплекс вважається справжнім зразком мусульманського мистецтва з його химерної в'яззю, легко впізнаваними архітектурними деталями і різноманітними рослинними орнаментами, що відбиваються на тлі неймовірно блакитного неба і засніжених гірських вершин Сьєрра Невада.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Іспанія #Альгамбра #Гранада #Міртовийдвір #мусульманскемистецтво #краснийзамок #СьерраНевада #MiradorRomanticoDeLaAlhambra #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv