Antares Meribel - гірськолижна родзинка і емоцій без обмежень

Antares Meribel

Antares Meribel - гірськолижна родзинка і емоцій без обмежень. Альпійський готель Antarès Méribel в серці Трьох Долин відкриється 11 грудня. Новий шедевр від компанії VALLAT розташувався прямо посеред сонячного схилу курорту Мерібель.

Це справжній рай прямо на схилі в стилі ski-in ski-out для закоханих в зимові види спорту. Згідно з концепцією easy living, в шале панує атмосфера «будинок далеко від дому». Гостям запропонують 63 апартаменти площею до 500 м2, що ідеально підходить для відпочинку з сім'єю, а також великі простори для apres-ski. З вікон апартаментів будуть відкриватися неймовірні види.

У дизайні готелю з'єднається навколишній пейзаж, альпійська автентика і сучасна розкіш. Предмети декору і меблів були виготовлені вручну французькими майстрами, а для оформлення інтер'єрів використані натуральні матеріали - дерево, камінь, мідь, шкіра, шерсть, створюючи неповторний шарм альпійських будинків.

Після катання можна буде заглянути в оздоровчий комплекс з велнес-клінікою, Biologique Recherche Spa і 25-метровим басейном, прозора стіна якого виходить на гори. Antarès Méribel стане ідеальним сімейним курортом для цілорічного відпочинку в Альпах.