Bawah Reserve - пригода починається з моменту прибуття!

Bawah Reserve

А Ви знали, що справжня пригода в Bawah Reserve починається з моменту прибуття ...? Ваша подорож почнеться з прильоту в Сінгапур, після чого відбудеться поїздка на поромі і ще півторагодинний переліт на гідролітаку з міжнародного аеропорту Батам, на якому ви приземлитеся у вражаючій лагуні навпроти вашого номера.

Індонезійська морський заповідник Бавах з пишною тропічної зеленню і блакитно-блакитним океаном, знаходиться в захищеному безтурботне самоті в 300 км на північний схід від Сінгапуру в віддаленому архіпелазі Анамбас між півостровом Малакка і островом Калімантан.

Одна з головних цілей Bawah - зберегти природу та створити для відвідувачів райське довкілля. Комплекс острова Анамбас був спроектований з дотриманням всіх принципів захисту екології. Захоплюючий дух готель пропонує повне занурення в тропічну життя: від красиво оформлених бунгало, побудованих з екологічних і переробляються, до великої кількості розваг, в числі яких веслування, походи, дайвінг і багато іншого.

Заповідник Bawah Reserve, оточений чистими бірюзовими водами, блакитними лагунами і кораловими рифами, пропонує справжню насолоду природою і розкішшю.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Індонезія #Сінгапур #Бавах #BawahReserve #Ековідпочинок #Анамбас #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv