Capri Palace, Jumeirah - справжнє втілення розкоші!

Capri Palace, Jumeirah

Jumeirah створює справжнє втілення розкоші! Jumeirah Group розширює своє міжнародне портфоліо і бере під керівництво розкішний готель Capri Palace в Італії на острові Капрі.

У квітні 2020 року прекрасний італійський готель в атмосферному містечку Анакапрі відкриється під новою назвою - Capri Palace, Jumeirah. Він знаходиться на височині в одній з найбільш виняткових і первозданних точок на карті острова Капрі з захоплюючим видом на Неаполітанську затоку. Готель, заснований Тоніно Какаче, уособлюючи італійську філософію Dolce Vita, є прекрасним прикладом автентичного готелю в стилі острова.

Capri Palace, Jumeirah - приголомшливе поєднання мистецтва і високої кухні в самому серці Середземного моря! Тут гості можуть насолодитися красою природи острова Капрі і унікальною колекцією робіт сучасних художників. Розташований в самоті готель з панорамним видом на море оформлений в стилі неаполітанського палаццо вісімнадцятого століття. З моменту відкриття в 1960-х роках готель стрімко зарекомендував себе в якості самого знакового місця острова, який вабить видатних і шанованих особистостей з усього світу.

Світлий, повітряний інтер'єр підкреслюють як старовинні, так і сучасні твори мистецтва з посилом до робіт Міро, Магрітта і Уорхола. Власна колекція сучасного мистецтва, що отримала назву «Білий музей», представлена по всьому готелю і дуже точно передає атмосферу містечка Анакапрі. До послуг гостей - 68 вишуканих номерів і сьютов з приголомшливим панорамним видом, два ресторани, зазначених зірками Мішлен, а також унікальний медичний спа-центр Capri Beauty Farm, який отримав міжнародне визнання.

Під управлінням Jumeirah в готелі заплановано ряд цікавих нововведень і перетворень. Jumeirah Hotels and Resorts - це готельна компанія в сегменті класу люкс, яка вже два десятиліття істотно впливає на світову індустрію гостинності.

Новий сезон Capri Palace, Jumeirah починається 23 квітня 2020. Проведіть відпустку в розкішній атмосфері!

 

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Капрі #готель #CapriPalaceJumeirah #пляжнийвідпочинок #туринаКапрі #відпочиноквІталії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv