Chedi Lustica Bay Hotel - розкіш серед Адріатики в Чорногорії!

THE CHEDI Lustica Bay

А ви знали, що в Боко-Которській затоці в Чорногорії розташований один з найбільших п'ятизіркових готелів з першокласним сервісом? Це сучасний THE CHEDI Lustica Bay 5*, що входить в престижну міжнародну асоціацію The Leading Hotels of the World.

Готель Chedi Lustica Bay Hotel, розташований серед пишноти півострова Луштіца в муніципалітеті Тівата, поєднує стильний дизайн, першокласний сервіс, цілий ряд розкішних додаткових послуг та гостинність сонячної Чорногорії.

Чисте повітря, прозорі смарагдові води півострова Луштіца залучають любителів активного відпочинку, прекрасно підходить для романтичного усамітнення і релаксу.

Кращі причини, чому The Chedi Lustica Bay в бухті Луштіца повинен бути вашим вибором для відпочинку:

  •  Елегантні, світлі кімнати, які відображають відлуння Адріатики і змішують кольори Середземномор'я. Інтер'єри номерів поєднують в собі місцеві традиції і сучасні тенденції в дизайні.
  •  Сезонні свіжі чорногорські інгредієнти в сучасних середземноморських стравах, багатих свіжістю і смаком.
  •  Приголомшливий критий басейн в спа-салоні з сауною, парної та процедурних кабінетом для повного одужання і відпочинку.
  •  На території готелю два ресторани традиційної та європейської кухні The Restaurant і The Spot, а також два бари The Lobby Bar і The Rok.
  •  Бухта Луштіца ідеально розташована між узбережжям і фоновими горами.
  •  Чисте повітря, найчистіше Адріатичне море і незаймана природна краса.

 

Місто Луштіца Бей знаходиться на півострові Луштіца в північно-західній бухті Траште, звідки відкривається вид на Которську затоку. Готель The Chedi Lustica Bay розташовується на узбережжі недалеко від марини Луштіца Бей з прямим виходом на гальковий пляж.

Нагадує вікові рибальські села країни, заливши Луштіца - це позачасовий притулок, залитий сонцем, заснований на культурі і розташований між блакитними водами затоки Траште і фоном покритих деревами гір.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Чорногорія #Луштіца #ChediLusticaBayHotel #Тіват #Lustica #пляжнийвідпочинок #туривЧерногорію #відпочиноквЧерногорії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv