Черпайте сили з надр землі в Тепліце над Бечвою!

Тепліце над Бечвою

Черпайте сили з надр землі в Тепліце над Бечвою!

Тепліце над Бечвою - це лікувальний курорт в лісистих краях, розташований на сході Чехії, недалеко від історичної метрополії Моравії - Оломоуца.

Найбільшою гордістю курорту є місцеві джерела. Тутешня вода відноситься до розряду сильно мінералізованих, теплих, вуглекислих і гіпотонічних, до того ж в її склад входить цілий ряд корисних мікроелементів.

Цей край славиться і Збрашовскими арагонітними печерами. Унікальний печерний комплекс, єдиний у всій Європі, виник завдяки одночасному впливу атмосферної води і теплих мінеральних джерел, які випливають з вапнякових надр.

Ви можете провести тут цілющий відпочинок від курортних процедур і приємного розслаблення в велнес-центрі до спуску глибоко під землю в красиві сталактитові печери. А також відвідати ви можете і тутешню арктичну сауну, де за допомогою екстремально низьких температур (від -110 до -160°C) вдається досягти виняткових реабілітаційних результатів. І не забудьте про соляні печери з благодатним впливом на здоров'я.

Також рекомендуємо вам відвідати Граніцку прірву - найглибшу на всій території країни, її глибина становить майже 300 метрів. Неподалік від Граніцкої прірви знаходиться архітектурний ансамбль Кордоні, який включає в себе чарівний замок епохи Ренесансу, оточений чарівним садом.

З червня в курортному містечку проходять розважальні програми і літні концерти для відпочиваючих. Насолоджуйтесь водою з місцевих джерел, природою і приємною музикою!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Чехія #ТепліценадБечвой #мінеральніджерелаЧехії #Збрашовскіарагонітніпечери #Граніцькапрірва #оздоровчийвідпочнок #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv