Cheval Blanc в самому серці Парижа!

Cheval Blanc

Навесні 2020 року Cheval Blanc відкриває свій новий сучасний рай в самому серці Парижа.

Готель Cheval Blanc Paris з 72 номерами і люксами є конфіденційною гаванню, де зустрічаються закохані, сім'ї та друзі. У готелі передбачені ресторани високої кухні, простора тераса, звідки відкривається вид на Париж, великий басейн і спа-центр з ексклюзивними процедурами від Dior.

Американський архітектор Пітер Марино створював Cheval Blanc Paris як паризьку резиденцію. Кожен предмет меблів виготовлений на замовлення.

Будівля в стилі ар-деко, розташоване на березі Сени, що має історичну велич і жвавість міста - в Парижі Cheval Blanc Paris створює атмосферу свята. Cheval Blanc - ключ до серця Парижа, жваве місце для життя, незабутнє побачення для парижан, гавань безтурботності, де мандрівники і їх сім'ї відчувають себе як вдома.

В галасливому серце міста зупиніться, вдихніть і відпочиньте в тихому коконі Dior Spa Cheval Blanc. На мить або на день. Здайтеся яскравою радості, чистому блаженства і почуттєвого задоволення. Пориньте в світ краси в повній впевненості і безтурботності.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Париж #ChevalBlanc #DiorSpaChevalBlanc #готельвПарижі #туридоФранції #відпочинокуФранції #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv