Chocolate Hills на Філіппінах!

Chocolate Hills

Chocolate Hills на Філіппінах!

А Ви знали, що на філіппінському острові Бохоль знаходиться дивовижне місце під назвою Шоколадні пагорби? Острів Бохоль - десятий за величиною острів Філіппінського архіпелагу, розташований на південний схід від острову Себу, на північ від острову Мінданао.

Chocolate Hills з 1988 року є третьою національною геологічною пам'яткою Філіппін. Вона також була представлена в якості всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, проте це ще не було затверджено. Ці акуратні конуси розкидані в хаотичному порядку на рівнині серед зелених тропічних лісів, висота цих природних утворень досягає 120 метрів. Більш ніж 1700 пагорбів схожі буквально як брати-близнюки і відрізняються тільки висотою.

Пагорби називають шоколадними за їх коричнево-шоколадну розмальовку в весняний період, а також за незвичайну форму, завдяки якій вони нагадують гігантського розміру трюфеля. У дощовий сезон ці височини заростають травою і радують око усіма відтінками зелені. Але в сухий період, з лютого по травень, трава вигорає під палючими променями сонця, і пагорби набувають той самий шоколадний відтінок, стаючи схожими на трюфелі. Справа в тому, що схили пагорбів покриті жорсткою травою, яка так висихає на сонці, що стає кольору молочного шоколаду.

Найкрасивіший вид на посипану Шоколадними пагорбами долину площею майже 50 квадратних кілометрів відкривається зі спеціальною оглядового майданчика, на яку ведуть понад 200 ступенів. На оглядовому майданчику є древній дзвін, вдарити в який норовить практично кожен турист - мабуть це вважається доброю традицією.

Шоколадні пагорби можна відвідати в будь-який час року, так як вони будуть такими ж вражаючими в сезон дощів, як і під час сухого періоду.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Філіппіни #Бохоль #острівБохоль #ШоколадніПагорби #ChocolateHills #національнийпамятникФіліппін #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv