Deep Dive Dubai: глибоководне занурення

Deep Dive Dubai

Deep Dive Dubai: глибоководне занурення. У Дубаї влітку відкрився басейн з приголомшливою глибиною 60 метрів. Це найглибший басейн для дайвінгу в світі і є частиною нового атракціону Deep Dive Dubai. Басейн дозволяє любителям гострих відчуттів поринути в інший вимір і познайомитись з новим підводним світом.

Це незвичайний критий басейн наповнений 14 мільйонами літрів прісної води, що еквівалентно об'єму 6 олімпійських басейнів. Температура води тримається на рівні 30 градусів, щоб створити ідеальні умови для дайвінгу. На дні Deep Dive Dubai знаходиться «затонуле місто». 

Басейн розташований всередині будівлі у формі устриці, нагадує про перлинну промисловість, яка колись складала основу економіки ОАЕ. Deep Dive Dubai є що запропонувати кожному. Через великі вікна або через екрани по всьому об'єкту відвідувачі можуть спостерігати за їх зануренням з сім'єю і друзями. Дайвінг-комплекс включає також спеціалізований магазин спорядження для дайвінгу, сувенірну лавку, ресторан і кілька конференц-залів, що вміщають до 100 гостей.