Домінікана - розкішні курорти і тропічне сонце!

Домінікана

Домінікана - розкішні курорти і тропічне сонце! Домініканська республіка знаменита білосніжними пляжами, прекрасними готелями і природними заповідниками.

Найпопулярнішим курортом для відпочинку країни є Пунта-Кана, багата різноманітністю природи, ідеальними пляжами і цікавою культурою острова Еспаньола. Пунта-Кана пропонує гостям все необхідне для ідеального відпочинку. Тут ви знайдете:

  • 64 кілометри безперервної лінії білосніжних пляжів,
  • готелі категорії 5 зірок на будь-який смак,
  • дивовижний еко-парк Indigenous Eyes в 600 гектари змішаного субтропічного лісу,
  • підводний заповідник Marinarium,
  • рибальське село Бока-де-Юма і інші не менш цікаві розваги.

Дивовижні враження ви отримаєте також на курортах і островах - Пуерто-Плата, Самина, Байяїбе, Ла-Романа та інші. Для поціновувачів активного відпочинку ідеально підійде регіон Пуерто-Плата, де є віндсерфінг і кайтсерфінг, а також каньонинг, верхова їзда і поле для гольфу.

На невеликому півострові Самана очікують чудові краєвиди, тут можна позасмагати на одному з кращих пляжів, скупатися у водоспаді і проплисти на човні по мангрових чагарниках, а також відвідати музей затонулих кораблів або взимку поспостерігати за горбатими китами.

В околицях містечка Байяїбе перед вами відкриється сотня печер з наскельними малюнками індіанців таино, а в підводному світі любителів дайвінгу чекають дивовижні рифи біля острова Каталіна.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Домінікана #ПунтаКана #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv