Дубровник - місто-фортеця на Адріатиці!

Хорватія

Дубровник - місто-фортеця на Адріатиці! Дубровник на півдні Хорватії славиться своїм чудовим старим містом, оточеним масивними кам'яними стінами XVI століття і Адріатичним морем. Місто занесене ЮНЕСКО в трійку найкрасивіших міст Європи. Вас чекає розкішна архітектура, запаморочливі пейзажі, доглянуті пляжі і затишні ресторани. Дубровник розтягнувся уздовж лінії Адріатичного моря на 6 км. Його серце - Старе місто Пилі: історичний центр, де зосереджені основні визначні пам'ятки, сувенірні лавки і ресторани. На перший погляд Дубровник здається «музейним» містом, але варто лише зазирнути в його «серце», накреслений химерними вигинами мощених вулиць, щоб зрозуміти: тут хочеться жити, щоранку відкриваючи поскрипуючі віконниці, і вдихати аромати дивовижних квітів, звиваючих кам'яні стіни будівель.
Візитна картка Дубровника - платформні галькові пляжі в скелястих бухтах. Тут кожен знайде місце до душі: скелясті ділянки узбережжя популярні у дайверів, а невеликі бухти і пляжі, відмічені блакитним прапором ЄС (що гарантує чисті берег і воду, а також безпеку), порадують любителів відпочинку біля моря. ТОП-6 пляжів Дубровника:

  • Пляж Lapad - без перебільшення, найкрасивіший пляж курортної зони, прикрашений пальмами, соснами і оливковими деревами, які дають мереживну тінь.
  • Пляж Banje - VIP-місце на карті пляжів Дубровника.
  • Пляж Dance - красивий кам'янистий пляж Данча на захід від Старого міста, поруч з монастирем Святої Марії.
  • Пляж Бужа - незвичайний відокремлений під міськими стінами Дубровника.
  • Пляж Sunj, Lopud - ідеальний пляж для сімейного відпочинку з дітьми в Дубровнику.
  • Пляж Copacabana - центр водних розваг Дубровника.

В Дубровник за гармонією і красою!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Хорватія #Дубровник #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv