Палац-замок Еггенберг в Австрії!

Палац-замок Еггенберг

Палац-замок Еггенберг в Австрії!

А Ви знали, що в Австрії є найбільша аристократична резиденція Штирії? Це палац-замок Еггенберг, розташований на околиці Граца і з 2010 року занесений до списку Всесвітньої спадщини.

Замок зведений на честь призначення на високий пост граф Ульріх Еггенберг, який задумав побудувати небувалий палац, що відображає його статус, мудрість і велич. Кожна вежа, поверхи, число кімнат і вікон - все мало своє значення. 4 вежі - це пори року, 24 кімнати першого поверху - це кількість годин у добі, а кількість вікон - 365 днів на рік. Навіть в парковій стіні 12 входів по числу місяців. В архітектурі замку переплелося стільки філософських алегорій, математичних понять, астрономічних і та пов'язаних з алхімією.

Але вже онук графа Ульріха Еггенберг завершив обробку замку, вже після смерті діда. Оформлення нижніх кімнат практично повністю збереглося і датується 18 століттям. На стелях замку зібрана величезна колекція картин.

В даний час резиденція функціонує як музей, що нараховує величезне зібрання нумізматичної колекції - 70тис. примірників, музей полювання, колекція цінних археологічних знахідок. Навесні і влітку замковий парк потопає в музиці і кольорах. Тут не рідкість фестивалі класичної і джазової музики.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Австрія #Грац #УльріхЕггенберг #ЗамокЕггенберг #австрійськаархітектура #резіденціяШтріі #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv