Палац і парк Монтаза в східній Олександрії!

Монтаза

У загадковій і древній країні фараонів, кожен знайде, що подивитися. Крім вивчення численних розкопок і древніх руїн в Єгипті для приємного проводження часу рушайте в королівський палацово-парковий комплекс Монтаза. Він знаходиться в східній Олександрії, на березі невеликої бухти.

На тлі більшості пам'яток Єгипту, палац Монтаза виділяється красою природних пейзажів, затишком зелених алей і вигадливих альтанок. Серед зелені багатовікових дерев, квітників, ставків, грецьких скульптур, тут можна гуляти годинами, вдихаючи аромати рослинності і насолоджуючись чудовою панорамою.

Палацовий комплекс був зведений на стику 19 і 20 століть в якості літньої резиденції єгипетських королів. На великій території парку в 1892 році першим був побудований невеликий палац - Саламлік в австрійському стилі і служив мисливським будиночком для останнього правителя династії Мухаммеда Алі - хедивом Аббаса II.

Основний палац і королівські сади з'явилися на цій території пізніше, в 1932 році. У зовнішньому оформленні палацу переплелися елементи флорентійської і турецької архітектури, а навколо палацу розкинувся розкішний парк, засаджений пальмами, соснами та іншими деревами хвойних порід, обладнаний алеями для прогулянок і альтанками для відпочинку.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #Монтаза #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv