Єгипет готовий зустріти гостей

Єгипет

Друзі, раді повідомити, що з 1 липня до прибуття українських туристів готовий Єгипет! Для готелів і місць туристичної діяльності, археологічних пам'яток, музеїв і аеропортів влади АРЄ затвердила ряд вимог щодо правил гігієни і правил протиепідемічної безпеки.

Прийнявши всі запобіжні заходи, Єгипет готовий зустріти гостей і зробити перебування туристів максимально комфортним і безпечним. Подорож буде можливою в Південний Синай (Шарм-ель-Шейх і Дахаб), Марса-Алам, Хургаду і прилеглі курорти, а також середземноморський курорт Мерса-Матрух. Крім того, до 31 жовтня 2020 року туристи звільняються від візових зборів.

Для роботи готелів і курортів АР Єгипет неодмінною умовою залишається отримання «Сертифікату безпеки гігієни» і дотримання нових встановлених правил. Перед вильотом з України в Єгипет пасажирам для отримання посадкового талона потрібно заповнити ''декларацію мандрівника''. В аеропортах туристи зобов'язані перебувати в масках і дотримуватися соціальної відстані у всіх приміщеннях аеропорту, також обов'язковою буде перевірка температури для всіх мандрівників.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #Хургада #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv