Еко-готель Raffles Maldives Meradhoo на півдні Мальдівських островів!

Raffles Maldives Meradhoo

На віддаленому атолі Гаафу-Аліф на півдні Мальдівських островів знаходиться курортний еко-готель. Raffles Maldives Meradhoo - справжня елегантність, райська краса океану і спокій усамітнення! Атолл Гаафу-Аліф - один з найбільших і глибоких атолів в світі з найчистішою і теплою водою, яка залучає різноманітних морських мешканців і екзотичних риб.

Це ідеальне місце для пар, які планують романтичну відпустку. Готель, розташований на двох відокремлених островах в одному з наймальовничіших куточків планети, є втіленням легендарного сервісу готельної мережі Raffles.

На мальовничому відокремленому острові-курорті Raffles Maldives Meradhoo 2019 року є приватні вілли і резиденції, а також розкішний спа-центр, пляжні ресторани, бари і дайвінг-центр світового класу з власним морським біологом. Острівні вілли, що потопають у зелені, відкривають шикарний вид на світанок або захід, а водні вілли дозволяють насолодитися заспокійливим панорамним видом на бірюзову воду Індійського океану.

Відкрийте для себе Raffles Maldives Meradhoo на Мальдівах і насолоджуйтеся розкішшю і комфортом!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Мальдіви #атоллГаафуАліфу #RafflesMaldivesMeradhoo #пляжнийвідпочинок #туринаМальдіви #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv