Фестиваль Museumsuferfest у Франкфурті!

Museumsuferfest

Три дня чистої культури на березі Майна ... У самому центрі на тлі прекрасного горизонту Франкфурта на Музейній набережній з 23 по 25 серпня пройде найбільший культурний фестиваль Європи. Museumsuferfest об'єднує музику, театр, танець і гастрономію з усього світу.

Гості приїжджають до Франкфурта не тільки заради музеїв, а й великої музичної програми. У ньому представлені незвичайні програми музеїв Франкфурта, численні сценічні постановки та постановки. Уздовж берега встановлюється кілька сцен, які чергуються з торговими лавками і вернісажем місцевих художників.

Набережна південного берега річки Майн отримала свою назву через велику концентрацію музеїв. Вона знаходиться в районі Заксенхаузен між пішохідним мостом Айзернер-Штег і мостом Фріденсбрюкке.
Сама ідея свята виникла з рекламної акції, приуроченої до відкриття на набережній нових інституцій. Задумка переросла в щорічний фестиваль, а фестиваль не тільки прижився, але і став дуже популярний: число його відвідувачів щороку доходить до трьох мільйонів чоловік.

Відкриття фестивалю відбудеться в п'ятницю о 15:00 23 серпня, а завершиться у неділю о 22:00 щорічним барвистим феєрверком над річкою.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Німеччина #Франкфурт #ФранкфуртнаМайні #Museumsuferfest #туривГерманію #відпочиноквГерманії #Музейнанабережна #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv