Гармонія і розкіш природи в Amanruya Bodrum

Amanruya Bodrum

Гармонія і розкіш природи в Amanruya Bodrum. Лазурне Егейське море омиває приватний гальковий пляж Аманруї, а аромати стародавніх соснових лісів вирують в повітрі. Назва цього готелю перекладається як «тиха мрія», що повністю відображує атмосферу місця. Цей сільський курорт, розташований на безтурботному північному узбережжі півострова Бодрум серед оливкових гаїв і кипарисів, він являє собою відокремлене, затишне містечко.

Він побудований у вигляді традиційного селища з окремими гостьовими павільйонами з каменю і випаленої сонцем теракоти. Інтер'єри павільйонів світлі і затишні - прохолодні білі стіни, мармурові підлоги, вкраплення традиційних османських деталей: темних балок, мангалів, килимів. Прямо з павільйону гості потрапляють в приватний садок з альтанками, тут же розташувався власний басейн.

У Amanruya є своя інфраструктура - спа, бібліотека в триповерховій панорамній вежі, бутик, де представлений приголомшливий місцевий текстиль, ювелірні вироби та витвори мистецтва, а також облицьована білим мармуром художня галерея і навіть чудові турецькі килими.

Бодрум - місце, в якому гармонійно поєднуються турецькі традиції з елегантністю європейського курорту.

Аманруя закриє сезон 16 листопада 2021 року.