Golden Bridge - унікальна нова визначна пам'ятка у В'єтнамі!

Golden Bridge

Golden Bridge - унікальна нова визначна пам'ятка у В'єтнамі!

Золотий 150-метровий міст, в оригіналі з в'єтнамського Cau Vang, розташований в 30 кілометрах від п'ятого за величиною міста країни Дананга, на території заповідника Ба На Нуї Чуа в горах Ба На.

Архітектурний шедевр на висоті 1100 метрів над рівнем моря підтримують 7 сталевих опор, дві з яких представляють собою величезні кам'яні руки. Створюється враження, що вони буквально ростуть зі скелі, хоча насправді зроблені зі скловолокна на основі сталевих каркасів.

Міст призначений тільки для пішоходів і має вигнуту форму з вісьмома прольотами, протяжністю в 150 метрів. Конструктивна ширина 5 метрів, а ширина пішохідної частини 3 метри. Настил моста виготовлений з деревини, а перила з нержавіючої сталі. Зовнішня частина самого моста забарвлена ​​в золотаві кольори, звідси і назва.

Проект Золотого мосту був розроблений в 2017 році, а конструкція зведена і відкрита для відвідувачів у 2018 році. Головне завдання такого архітектурного втілення - з'єднати станцію канатної дороги з популярними прилеглими садами.

Відкрийте для себе дивовижні і приголомшливі види з мосту!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#В'єтнам #Золотийміст #оглядовиймайданчик #заповеднікБаНаНуіЧуа #гориБаНа #тропічнийсадТантай #GoldenBridge #CauVang #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv