Grand Hansa - перший готель Hyatt в Фінляндії!

Grand Hansa

Готель Grand Hansa поповнить портфоліо бренду The Unbound Collection by Hyatt в Європі. Філія корпорації Hyatt уклала франчайзингову угоду з Primehotels Oy на першу власність Hyatt в Фінляндії. Готель на 224 номери відкриється в 2022 році і стане першим представником The Unbound Collection by Hyatt від скандинавських країн.

Історичний фасад готелю Grand Hansa представлятиме захоплююче минуле міста, відбиваючи в елементах декору фінський фольклор і міфологію, стане відображенням спадщини країни. У поєднанні з яскравою атмосферою Гельсінкі, готель з індивідуальним підходом надасть гостям унікальні враження, що відображають дух бренду Unbound від Hyatt. В історичній будівлі Grand Hansa Hotel запланована масштабна реновація і будівництво нового входу. На першому поверсі готелю передбачені місця для харчування, а також просторі зали для конференцій і зустрічей.

Grand Hansa Hotel знаходиться навпроти Центрального залізничного вокзалу та за півгодини відзначеного нагородами Аеропорту Гельсінкі, в безпосередній близькості від ключових підприємств і державних установ, в тому числі центрального кампусу університету Хельсінкі, в 5 хвилинах ходьби від готелю - Ринкова площа, Фінський національний театр та інші пам'ятки.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Фінляндія #Hyatt #Гельсінкі #GrandHansa #TheUnboundCollectionbyHyatt #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv