Грецькі канікули на березі Іонічного або Егейського моря!

Греція

Грецькі канікули на березі Іонічного або Егейського моря! Неймовірні грецькі пейзажі, піщані пляжі, спа-центри міжнародного рівня, автентична грецька кухня, готелі і розваги на будь-який смак. Для сімейного відпочинку і романтичної подорожі підійдуть курортні готелі:

  • готель The Westin Resort, Costa Navarino з видами на водну гладь, поля для гольфу і мальовничу територію курорту на березі Іонічного моря. Для юних гостей є два дитячих клуби і аквапарк, а для дорослих - два гольф-поля і безліч культурних розваг на будь-який смак.
  • готельний комплекс на Егейському морі - Santa Marina, a Luxury Collection Resort, Mykonos з приватним піщаним пляжем, чудовими басейнами, спа-центром міжнародного рівня Ginkgo Spa і чотирма ресторанами і барами.
  • Mystique, a Luxury Collection Hotel, Santorini в скелях Кальдери з видом на бірюзові води Егейського моря пропонує гостям два басейни і спа-центр Asian Spa, що допомагає відновити сили.
  • The Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens і його чудові види з вікон - на легендарний Акрополь, царську площу Синтагма, Парламент, пагорб Лікавітос і оригінальний Олімпійський стадіон.
  • від високої кухні до критського барбекю - Domes of Elounda, Autograph Collection. Готель розташований уздовж північно-західного узбережжя Криту в оточенні скелястих гір, у відокремленій бухті з піщаними пляжами і кристально чистими водами Середземного моря. Підходить як для сімейного відпочинку з дітьми, так і для романтичної подорожі. Включає в себе п'ять басейнів, приватний пляж, спа-центр з процедурами, заснованими на давньогрецьких традиціях, а також ресторани на будь-який смак.

Влаштуйте собі незабутній відпочинок по-грецьки!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Греція #Крит #Афіни #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv