Hagia Sofia Mansions Istanbul, Curio Collection by Hilton у самому серці Старого Стамбула!

Hagia Sofia

Hagia Sofia Mansions Istanbul, Curio Collection by Hilton у самому серці Старого Стамбула! Готель у Стамбулі з видом на Айя Софію розташувався на берегах протоки Босфор, що омивається Чорним та Мармуровим морями, поєднуючи в собі Європу та Азію. Стамбул - найбільше казкове місто, яке дивує своїми пам'ятками. Одне з найпрекрасніших місць – Собор Святої Софії. Ще його називають Айя-Софія, який раніше був православним храмом згодом перетворений на мечеть.

Собор Святої Софії вражає своїми великими розмірами. Його багато разів реставрували, і зараз він об'єднує та зберігає в собі елементи мусульманської мечеті із фресками візантійського храму. Довжина собору 81м, ширина 72 м. Світло всередину надходить через 40 вікон, через велику кількість світла здається, що купол ширяє в повітрі. Собор вражає розмірами, в ньому відчувається сильна енергетика, яка щорічно наповнює благодаттю сотні тисяч відвідувачів.

Готель Hagia Sofia Mansions Istanbul, Curio Collection by Hilton знаходиться серед турецької казки між собором Святої Софії та палацом Топкапі. Історичний особняк стоїть на вулиці, що потопає в квітах та зелені, всього за 2 хвилини ходьби від собору Святої Софії та мечеті Султанахмет. За десять хвилин ходьби від Hagia Sofia Mansions — традиційний торговий район із Гранд-базаром та Єгипетським ринком.

Інтер'єр Hagia Sofia Mansions виконаний у стилі бароко. Підвісні люстри з м'яким світлом, витончені дерев'яні шафи та портрети на стінах надають номерам готелю особливої елегантності. У кожному номері є простора ванна кімната з турецькою лазнею та джакузі.