Хемседал - другий за величиною гірськолижний курорт в Норвегії

Хемседал

А ви знали, що другим за величиною і першим за популярністю в Норвегії є гірськолижний курорт Хемседал? Курорт, розташований на висоті 650 м, як і Трюсиль, знаходиться під управлінням SkiStar. За значні для Скандинавії масштаби Хемседал завоював славу «Північного Шамоні», а його околиці ще називають «Скандинавські Альпи».

Хемседал має неймовірно красивий і вражаючий скелястий ландшафт, який змінює свої обриси і відкриваючи нові мальовничі гірські пейзажі. У Хемседалі є три основні зони катання, що включають: 22 підйомника, 48 трас різного рівня складності загальною протяжністю 43 км, найдовша з них - 6 км. Для любителів фрірайду - нескінченні кілометри цілини, для сноубодістов - 3 сноупарка.

Крім лижного спорту, курорт пропонує криголазання на замерзлих водоспадах і катання по сніговій цілині на снігоходах, пішохідні екскурсії по лісових стежках фюльке Бускеруд, поїздки на собачих упряжках. На курорті працюють 14 ресторанів, 12 барів і 2 нічні клуби.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Норвегія #Хемседал #гірськолижнийкурорт #Скандинавія #SkiStar #лижнийспорт #туривНорвегію #відпочиноквНорвегії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv