Гра масок і яскравих фарб! Венеціанський карнавал 2020!

Венеціанський карнавал

До Венеції з 8 по 25 лютого увірветься барвистий, грандіозний фестиваль. Венеціанське щорічне дійство в 2020 має багату програму з 150 заходів за участю понад 300 артистів між історичним центром і материком під назвою «Гра, любов, безумство».

Венеціанський карнавал - саме старовинне і найкрасивіше свято планети. Два тижні абсолютних веселощів, нескінченної музики і атмосфери грандіозного свята. Знаменита венеціанська лагуна щороку з нетерпінням чекає шанувальників в масках з усього світу. Відвідувачі карнавалу побачать традиційне, популярне шоу - починаючи з параду на воді в районі Каннареджо і закінчуючи Польотом Ангела, і декількох новинок карнавалу. Сюрпризом для закоханих стане спеціальна подія на площі Сан-Марко в День святого Валентина.

Тисячі людей в карнавальний період вийдуть в фантастичних костюмах і масках на вулиці італійського міста з немислимими декораціями. Вулиці міста наповнюються чудовими музичними і театральними виставами, королівськими балами і яскравими феєрверками, всюди фокусники, жонглери, міми, клоуни та акробати. У будь-який момент можна приєднатися до карнавальної ходи - маски всіляких забарвлень і форм продаються на кожному кроці.

8 лютого карнавал відкриється традиційним парадом на воді вздовж Ріо-ді-Каннареджо. На наступний день буде проходити водна процесія, починаючи з Пунта-делла-Догана і закінчуючи Ріо-ді-Каннареджо, де будуть відкриті кіоски з вином і делікатесами венеціанської кухні. В неділю 16 лютого запланований політ Ангела з дзвіниці Сан-Марко. У вівторок 25 лютого відбудеться великий фінал з запуском великого прапора Льва Сан-Марко в честь закриття Венеціанського карнавалу.

Приєднуйтесь до ейфорії Венеціанського карнавалу!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Венеція #ВенеціанскийКарнавал #CarnevalediVenezia #Venezia #відпочиноквІталії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv