Зникаючий пляж Чандипур в Індії!

пляж Чандипур

Зникаючий пляж Чандипур в Індії!

А Ви знали, що в Індії є загадковий зникаючий пляж? Зникаючий пляж в північно-східній частині штату Одіші в східній частині Індії офіційної назви не має, але зазвичай його звуть пляж Чандипур і «Hide and Seek Beach». Найближчий населений пункт - селище Чандипур, в якій жителі часто називають це місце «Пляж, де зникає море».

Унікальність пляжу в тому, що він періодично зникає в морських водах, подібно відомої потопаючої дорозі Пасаж дю Гуа. Двічі в день вода відступає на цілих 5 кілометрів від берега. Дивно спостерігати, як вода під час відпливу швидко відступає від берега, оголивши величезні площі піщаного морського дна Бенгальської затоки, і також швидко повертається назад під час припливу, і все це відбувається буквально на очах.

А завдяки неповторним місцевим умовам, в районі пляжу підтримується біологічне природне розмаїття і під час відливу можна побачити подковоподібного і червоного краба, безліч черепашок і навіть невеликих рибок.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Індія #Чандипур #цікавіпляжісвіту #зникаючийпляжІндії #пляжЧандапур #селищеЧандапур #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv