Ізраїль, оточений водами чотирьох морів!

Ізраїль

В Ізраїлі хочеться побачити відразу все. Поринути в води чотирьох морів, пройтися по стародавніх біблійних місцях, постояти біля Стіни Плачу і ще багато всього встигнути одночасно. Головним бажанням завжди буде розчинитися в Мертвому морі, щоб набратися сил і підлікувати своє здоров'я. Неповторне відчуття «море, в якому не можливо потонути», надовго запам'ятається вам і вашим дітям.

Субтропічний клімат Ізраїлю формує тепло, сухість, спеку, весняний період короткий і швидко настає літо на всіх узбережжях. Їхати до Ізраїлю найкраще в кінці березня і в першій половині квітня.

Якщо ви хочете познайомитися з новою для себе країною, побачити численні культурні пам'ятки і відвідати святі для православних і іудеїв місця - вирушайте в Єрусалим, Назарет, Яффо. Тут постійно проходять різні заходи, відкриті музеї, працюють виставки.

Якщо ж ви мрієте про пляжний відпочинок - вибирайте Ейн Бокек або Ейлат, морська вода тут вже досить тепла + 22-23С, а повітря прогрівається до + 26С. Ніжний золотий пісок пляжів, теплі морські хвилі, сонце, красиві пейзажі перенесуть будь-якого мандрівника в райські літні місця. Комфортна атмосфера з'являється на курортах Червоного, Галілейського, Середземного морів.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Ізраїль #Мертвеморе #Єрусалим #Ейлат #Стінаплачу #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv