Капо-Ватікано - родзинка Тірренського узбережжя!

Капо-Ватікано

Капо-Ватікано - родзинка Тірренського узбережжя в італійському регіоні Калабрія.

Мис Капо Ватікано розділяє затоки Сант'Еуфемія і Джоя Тауро. Берегова лінія мису простяглася від бухти Тоно до бухти Санта Марія і закінчується у останніх відрогів Монте Поро.

Дивовижний Капо-Ватікано - це морський курорт, оточений найкрасивішими видами, прозорою водою і порізанними берегами, що приховують секретні бухти, потрапити на які можна по гірських стежках або на човні. Це ідеальне місце і для любителів водних видів спорту і для бажаючих побачити ті частини узбережжя, до яких можна дістатися тільки по морю.

Тут справжній рай для аквалангістів через красу і різноманітності місцевої флори і фауни морського дна біля берега. Ви побачите цікаві підводні скелі у рифів Мантінея, Вадаро і Галі, на яких ростуть червоні, зелені та коричневі водорості, а на піску розкинулися справжні підводні поля посидонії океанської.

На Капо-Ватікано однією з місцевих визначних пам'яток є - маяк, вулички навколо якого вирубані прямо в скелі. З нього в ясну погоду видно все Тірренське узбережжя Калабрії, Липарские острова і Мессинську протоку. Старовинні дозорні вежі, яких тут кілька, в наш час перетворилися на мальовничі оглядові майданчики. Найвідоміші з них називаються Торре Руффа і Торре Марран.

Капо-Ватікано - це один з найпопулярніших курортів провінції Вібо-Валентія, що входить до складу комуни Рікардо. Його покриті золотим піском пляжі і кристально чисті води щоліта залучають сюди безліч мандрівників. Неподалік розташувалася одна з наймальовничіших бухт в окрузі - Гротічеллі, відмінною рисою якої є слідуючі один за одним три довгі пляжі.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#КапоВатікано #мисКапоВатікано #Тірренійскеузбережжя #Калабрія #ВібоВалентія #Рікардо #Сантамарія #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv