Каш - інша Туреччина на стику Середземного і Егейського морів

Каш

Каш - інша Туреччина на стику Середземного і Егейського морів в оточенні соснових лісів і гір. Місто Каш розташоване в 180 кілометрах від Анталії і дозволить відпочити від насичених туристичних курортів, насолоджуючись природою і затишком.

Місто відоме своїми мальовничими горами і лісами, воно невелике, але надзвичайно красиве. Практично все місто можна обійти за 20 хвилин, тим більше Каш ніби створений для неспішних піших прогулянок. Готелі та гостьові будиночки розташувалися всюди, ліниво піднімаючись вгору.

Головний символ Каша - Лікійська гробниця, розташована поруч з центральною площею. Також в місті збереглися руїни старовинного храму елліністичного театру. Ще буде цікаво подивитися на розташовані поруч з Кашем стародавні лікійські поселення Ксантос, Літун, Патара, які зберегли багато історичних пам'яток.

Каш затишно розмістився на схилах гір, що спускаються до самого моря, і тутешні води воліють відвідувати любителі дайвінгу, які можуть також відвідати сусідню з Кашем Кекову, в глибині її вод можна насолодитися цілим розсипом залишків античних споруд, уламків колон і статуй.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Туреччина #Каш #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv