Коралова затока в 6 км на північ від Пафосу на Кіпрі!

кіпр

Коралова затока в 6 км на північ від Пафосу на Кіпрі! Дивовижне, популярне місце знаходиться в муніципалітеті Пейя. Тут вас чекає кращий пляж Кіпру - Коралова затока. По обидва боки Коралової затоки мальовничі скелі, загадкові печери. Пляж відзначений Блакитним прапором, що відповідає за екологічну чистоту. Це привабливий фактор для найвимогливіших туристів з дітьми.

Пляжна смуга Coral Bay півмісяцем затишно розташувалася між вапнякових мисів. Дрібний оксамитовий пісочок, кришталевої чистоти море, безпечний вхід в воду зробили узбережжя улюбленим місцем дитячого відпочинку. Тут не тільки прекрасні умови для купання і засмаги, але багато цікавого. На пляжі є масажні кабінки, туалети, роздягальні.

В околицях Коралової затоки є унікальні пам'ятки. У Пейе можна відвідати Парк птахів і рептилій, церкву Св. Георгія, вітряну електростанцію, монастир Айос-Неофітос. Вхід на Coral Bay безкоштовний, лежаки з парасольками здають в оренду, хоча можна чудово поніжитися на піску або своєму рушнику. У затишних кафе і барах на березі можна смачно перекусити.