Одна з найкрасивіших квіткових баталій в Ніцці!

Carnaval De Nice

Одна з найкрасивіших квіткових баталій в Ніцці!

Carnaval De Nice є однією з найпопулярніших вечірок на Французькій Рив'єрі, збираючи кілька сотень тисяч глядачів щороку. З 16 лютого по 2 березня 2019 року в районі площі Массена та Саду Альберта 1 пройде не менше 11 офіційних заходів. Карнавал в Ніцці - найкрасивіше і гучне свято на Лазурному узбережжі.

Протягом 2 тижнів і 3 вихідних відкрийте для себе карнавал Ніцци за допомогою різнокольорового Корсі і традиційних квіткових баталій! Це два тижні концертів, нічних і денних маніфестацій гігантських ляльок, квіткових баталій, коли з величезних кошиків, на голови глядачів сиплються мільйони троянд, цікломенов, мімоз, фіалок і гвоздик, а також конфетті.

В період свята вулиці міста перетворяться в грандіозне маскарадне подання з нескінченними карнавальними процесіями і музичним супроводом. Щороку для Його Величності Карнавалу вибирається нова назва, що відбиває тему свята і джерело натхнення для композицій.

У програмі Карнавалу: Парад світла, Парад квітів і Битва Квітів на Англійській Набережній. Парад Квітів - одна з найяскравіших вистав Карнавалу. Під час Параду процесія з 20 платформ, прикрашених живими квітами: маргаритками, півоніями, гвоздиками, ірисами, мімозою будуть рухатися по набережній до самого вечора під захоплені вигуки сотень тисяч глядачів. Завершиться Парад традиційним спаленням короля Карнавалу і ефектним феєрверком.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Ніцца #карнавалвНіцці #CarnavalDeNice #площаМассена #квітковабаталія #ФранцузскаРівьера #Лазурнеузбережжя #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv