La Reserve Eden au Lac Zurich після масштабної реновації

La Reserve Eden au Lac Zurich

Після масштабної реновації знову відчинить свої двері готель La Reserve Eden au Lac Zurich.
Елегантний фасад і дерев'яні сходи збереглися і як і раніше входять до списку історичних пам'яток Цюріха. Збережено також балкони, голови левів і інші історичні скульптури. А від колишньої обстановки не залишилося і сліду, дизайнер Філіп Старк повністю створив атмосферу яхт-клубу на березі Цюріхського озера.

Кардинальна зміна торкнулося лобі: тепер гості заходять в готель через бічний вхід, таким чином їм гарантована конфіденційність. Пересуватися між поверхами можна або по старовинних сходах, або на ліфті в скляній шахті, яка дозволяє милуватися вітражами, створеними художницею Арою Старк.

Відкрита кухня Eden Kitchen & Bar в розпорядженні шеф-кухаря з Італії Марко Ортолані, що пропонує гостям дивовижні італійські та азіатські страви, а також традиційні цюріхські делікатеси, наприклад, тушковану телятину і картопляні рёшті.

Шостий поверх займає чудовий панорамний ресторан La Muna, що відкриває прекрасний вид на історичний центр міста, озеро і Альпи. Тут шеф-кухар Томоко Гунджі Хангартнера легко поєднує японську і перуанську кухню, а її експерименти та інновації добре відомі гастрономічним знавцям Швейцарії.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Швейцарія #Цюріх #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv