Легендарна скеля і пляж Афродіти!

Кіпр

Легендарна скеля і пляж Афродіти! Камінь Афродіти чи скеля Афродіти - одна з головних і найбільш відвідуваних визначних пам'яток західного узбережжя Кіпру. Це мальовничий і романтичний куточок, овіяний легендами і міфами, що в цьому місці з піни морської в людській подобі богиня краси і кохання Афродіта. Її ім'ям називають і величну скелю, і темний камінь, зліва від неї. Безліч ритуалів, що сприяють набуттю краси, здоров'я, чоловічої сили і любові пов'язано з купанням в цьому місці. Води бухти Афродіти володіють потужною енергією життя і омолоджуючим ефектом.

З каменем Афродіти пов'язано кілька легенд, суть яких зводиться до одного - даний камінь є місцем народження прекрасної діви, що вийшла з морської піни - богині краси і кохання Афродіти. Поруч з каменем Афродіти знаходиться однойменний пляж Афродіти (Aphrodite Beach). Пляж Афродіти гальковий і має форму невеликої бухти. Символічно, що на гальковому узбережжі Афродіти знаходяться камінчики у формі сердечка, які туристи збирають в якості сувенірів.

Пляж Афродіти знаходиться на південно-східному березі острова в 15 км від Пафосу. Покриття морського дна - велика галька і зустрічаються великі підводні камені. При заході в воду швидко набирається глибина. Для тутешнього моря характерні підводні течії, через які вода залишається прохолодною навіть у спеку. Нерідко акваторія Афродіти покривається хвилями, тому купаються тут рідкісні сміливці, а здебільшого влаштовують приголомшливі фотосесії. Інфраструктура відсутня, туристи які приїжджають засмагають на своїх рушниках на березі, чистота якого підтримується щодня.

Якщо від пляжу Афродіти пройти або проїхати, якщо ви на автомобілі, на південь від узбережжя (в сторону Піссурі), то по дорозі вас зустрінуть кілька оглядових точок, з яких відкриваються чудові краєвиди на скелю Афродіти, мальовниче узбережжя і околиці.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Кіпр #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv