Lencois Maranhenses - природний парк в Бразилії!

Lencois Maranhenses

Lencois Maranhenses - природний рай в 250 км від столиці Сан-Луїса.

Фантастичні краєвиди бразильського природного парку Ленсойc-Мараньенсес справляють незабутнє враження. Цей національний парк займає площу в 155 тисяч гектарів. Велику його територію з білосніжними піщаними дюнами займають невеликі бірюзові озерця, що створюють чудовий контраст кольорів. Незважаючи на пустельні види Ленсойc-Мараньенсес не є пустелею, через регулярні дощі, які утворюють лагуни.

Ленсойс-Мараньенс найпрекрасніший з травня по серпень відразу після сезону дощів, коли просочується через пісок дощ і утворює тисячі кристально чистих басейнів і озер між дюнами. Парк також включає в себе пляжі, мангрові зарості і деякі цікаві фауни, особливо черепах і перелітних птахів.

З грудня по березень, у час сухого сезону, температура повітря в цих місцях досягає +36°С, так що водойми частково висихають, зникають і багато їх мешканців, а місцеві жителі починають активніше займатися скотарством і чекати сезону дощів, коли Ленсойс знову розквітне своєю тендітною неземною красою.

Пустеля називається Ленсойc-Мараньенсес, що в перекладі з португальської означає «Білизна Мараньян». Для збереження унікальної пустелі їй в 1981 році було присвоєно статус національного парку. Він розташований біля узбережжя Атлантичного океану в північно-східній частині Бразилії, в штаті Мараньян, біля міста Баррейріняс.

Насолоджуємося світом онлайн!

Будьте здорові, мийте руки і залишайтесь вдома!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#подорожіонлайн #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv