Магічні співаючі фонтани Монжуїк в Барселоні!

MagicFountain

А ви знали, що вже більше вісімдесяти років невід'ємною частиною Барселони є магічні співаючі фонтани Монжуїк? Барселона - справжня скарбниця найрізноманітніших пам'яток, серед яких унікальна архітектура з привидом Гауді і співаючі фонтани на горі Монжуїк. Видовищний фонтан дуже популярний і відомий своїми звуковими і світловими шоу. Влітку тисячі людей збираються щоночі, щоб насолодитися видовищем, сидячи на численних сходинках і спостерігаючи захід з оглядової точки гори Монжуїк, під якою знаходиться Чарівний фонтан.

До центральної чаші фонтану Монжуїк йдуть кілька рядів каскадів фонтанів, які висвітлені підсвічуванням. Приблизно 2600 літрів води в секунду проходять через три концентричних басейну фонтана, керованих системою рециркуляції води. Він може виробляти близько 7 мільярдів комбінацій світла і води, комбінуючи гідравлічні функції та освітлення, яким він оснащений. Для більшого ефекту шоу проводиться після заходу сонця. У темряві починає звучати класична музика, підібрана так, щоб слухачі впали в розслаблюючі стан і стали максимально відкриті. Після чого черга настає для більш ритмічних композицій, змушуючи воду танцювати. Світло змінюється з кожним новим тактом, граючи всіма барвами веселки.

Чарівний фонтан був побудований Карлесом Буігасом для Міжнародної виставки в 1929 році на місці, де стояли чотири колони Жозепа Пуга і Кадафальча, перш ніж їх знесли в 1928 році. Пізніше вони були відновлені в 2010 році, всього в декількох метрах від їх початкового розташування. У 1980-х рр. фонтани Монжуїк були обладнані підсвічуванням, а через кілька років - музикою. У 1992 р в Барселоні проводилися Літні Олімпійські Ігри, тому місцева влада вперше задумалися про необхідність реконструювати фонтан. Так у Монжуїк з'явилося музичний супровід, основу якого складали класичні та сучасні пісні.

Час роботи фонтану варіюється в залежності від пори року. Розклад роботи співаючих фонтанів в Барселоні:

  • З 1 березня по 31 березня: чт-пт-сб з 20:00 до 21:00 (музичне шоу 20: 00/20: 30)
  • З 1 квітня по 31 травня: чт-пт-сб з 21.00 до 22.00 (музичне шоу 21: 00/21: 30)
  • З 1 червня по 30 вересня: ср-нд з 21:30 до 22:30 (музичне шоу 21: 30/22: 00)
  • З 1 жовтня по 31 жовтня: чт-пт-сб з 21.00 до 22.00 (музичне шоу 21: 00/21: 30)
  • У зв'язку з щорічним обслуговуванням фонтани «Чарівний фонтан» закриті з 7 січня по 4 березня.

Чарівний фонтан був і залишається важливою частиною деяких з найбільших подій в новітній історії міста. Відкрийте для себе чарівне звучання і кольорове-шоу музичного фонтану Барселони!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Іспанія #Барселона #СпіваючіфонтаниМонжуїк #TheMagicFountain #туривІспанію #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv