Марса-Алам – перлина на узбережжі Червоного моря!

Марса-Алам

Марса-Алам – перлина на узбережжі Червоного моря! Марса-Алам - єгипетське курортне місто, знамените піщаними пляжами і кораловими рифами. Більшість готелів Марса-Алам мають власні бухти, які захищають комплекси від зимових вітрів з моря і від пилових буревіїв цілий рік. Клімат на курорті тепліший, адже він знаходиться південніше Хургади та Шарму.

Чим ще приваблює Марса-Алам:

  • Відмінне місце для відпочинку всією сім'єю. Майже в кожному готелі є піщаний пляж з пологим входом в море, який ідеально підходить для малюків. Для більш дорослих відпочиваючих побудовані надійні понтони. Тут можно спостерігати як пропливають дельфіни, черепахи, величезна кількість великих і дрібних риб і, звичайно, живі і здорові корали, яких вже не зустріти поруч з береговою лінією в Шарм ель Шейху і Хургаді.
  • Курорт відкриває всю красу Червоного моря, пропонуючи краще підводне плавання. Морське життя курорту дивовижне, адже місця занурення все ще незіпсовані. Цей курорт ідеально підійде для тих, хто займаються дайвінгом. Тут комфортно пірнати круглий рік. Завдяки унікальному рельєфу дна температура води не опускається нижче 24°C.
  • Пляжна лінія в Марса Алам простягнулася на 50 км уздовж узбережжя. Практично кожен готель має власний білосніжний піщаний пляж з чудовим заходом в море.
  • Взимку температура та "знамениті вітри" будуть приємнішими. Більшість готелів мають власні бухти, захищені від вітру. Тож комфортно відпочивати можна практично цілий рік.
  • Курорт знаходиться близько до Луксору, Асуану та острова Фіви. Поблизу від Марса Алам є можливість відвідати цікаві пам'ятки, наприклад: в 145 кілометрах на південь від Марса Алам, в пустелі, знаходиться Гробниця Саяда аш-Шазле, великого суфійського правителя XIII століття. Його гробниця була відновлена на початку XX століття. З Марса Алам можна з'їздити на Асуанської водосховище, на території якого знаходиться кілька десятків пам'ятників історії Стародавнього Єгипту.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #МарсаАлам #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv