Маяк Бішоп-Рок в Англії!

Маяк Бішоп-Рок

Маяк Бішоп-Рок в Англії!

А Ви знали, що в Англії з моря виступає однойменний острів, який представляє собою невелику кам'яну скелю, на якій знаходиться Маяк Бішоп-Рок? Скала-острів виступає на висоту в шістнадцять і досягає в довжину сорока шести метрів. Самий крихітний забудований острів в світі, відзначений в «Книзі рекордів Гіннесса», розташований на заході країни, в шести з половиною кілометрах від архіпелагу Сіллі.

Маяк Бішоп-Рок з'явився на світло в 1858 році, як відповідь на страшне корабля 1707 року торкнулося цілу ескадру кораблів, керованих сером Клаудеслеем шавель. Сигнальне спорудження створено з ініціативи організації Трініті Хаус, що відповідає за навігацію в британських водах.

Світло маяка Бішоп-Рок видно в морі на відстані в двадцять чотири морські милі. Вершина головної вежі має посадочний майданчик для вертольота. Десятиповерховий будова може вміщати до чотирьох відвідувачів одночасно. Починаючи з 1992-го року маяк Бішоп-Рок функціонує в автоматичному режимі.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Великобританія #Англія #острівмаяк #МаякБішопРок #BishopRock #islandBishop #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv