Маяк Хорнбі в Австралії!

Маяк Хорнбі в Австралії

Маяк Хорнбі в Австралії!

А Ви знали, що в Австралії третій найстаріший маяк в Новому Південному Уельсі був побудований в 1858 році? Маяк Хорнбі розташований на краю мису Південна голова, який знаходиться на північ від Уотсон Бей. Маяк не надто високий - всього 9 метрів і коштує на 27-метровому обриві, підносячись над місцевістю.

Hornby Lighthouse діючий і до сих пір охороняє південний вхід в Порт Джексон і відому Сіднея бухту, попереджає моряків, які перетинають Південний Риф і входять в бухту, про підводні камені.

Він приваблює туристів не тільки своєю багатою історією, а й дуже мальовничим місцем розташування, а також незвичайним зовнішнім виглядом. У зимові місяці з маяка Хорнбі можна помилуватися міграцією китів, але складно вгадати, коли можна застати це дивовижне видовище. Крім того, вже сама дорога до маяка Хорнбі принесе мандрівникам масу задоволення. Вона в'ється вздовж красивих сіднейських пляжів, зокрема, проходить повз одного з офіційних нудистських пляжів - Леді Бей.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Австралія #НовийПівденнийУельс #МаякХорнбі #мисПівденнаголова #УотсонБей #HornbyLighthouse #ПівденнийРиф #пляжіЛедіБей #ПортДжексон #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv