Монтекатіні-Терме в Італії!

Монтекатіні-Терме

Монтекатіні-Терме в Італії!

Італійське місто Монтекатіні-Терме - найвідоміший термальний курорт в Тоскані. Він розташований біля підніжжя Апеннін, в долині річки Ньеволе, на півдорозі між Флоренцією і Пізою. Цілющі властивості термальних вод Монтекатіні були відомі ще в античні часи, але перші лазні-купальні з'явилися тут лише в XVI ст.

Монтекатіні-Терме - прекрасне місто, яке було збудоване на мінеральних джерелах. Місцева вода успішно використовується в лікуванні захворювань печінки, шлунка і суглобів. Але головна особливість курорту - його розкіш і витонченість. Завдяки своєму вдалому розташуванню Монтекатіні-Терме ідеально підходить шанувальникам комбінованих турів.

Історичний центр міста, Монтекатіні-Альто, розташовується на вершині пагорба, куди веде фунікулер. Там можна оглянути середньовічну фортецю, церкву Карміні, старовинні особняки, помилуватися з висоти чудовими тосканскими пейзажами. Серед інших визначних пам'яток - будівлю ратуші, історичний театр, курортні парки, сади і бульвари з фонтанами і скульптурами.

На курорті налічується 8 видів термальних джерел. Вода з п'яти джерел використовуються для пиття: Теттуччіо-Терме покращує перистальтику кишечника, Леопольдина володіє сильним проносним ефектом, Реджина сприяє лікуванню захворювань нирок і печінки. Решта три джерела застосовуються в грязелікування і прийнятті термальних ванн.

У термальних центрах і при готелях є басейни, сауни, спа-кабінети, кімнати для релаксу, салони краси, фітнес-зали, тенісні корти і багато іншого. Ресторани Монтекатіні-Терме пропонують своїм відвідувачам кращі страви італійської кухні; частина з них спеціалізуються на вегетаріанської кухні і дієтичному харчуванні. Крім того, на курорті є безліч затишних кафе, кондитерських, Желатерія і коктейль-барів.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Тоскана #МонтекатініТерме #термальнийкурорт #термальніджерела #ТеттуччіоТерме #МонтекатініАльто #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv