Море, риф та безліч розваг - Pyramisa Beach Resort Sharm El Sheikh!

Pyramisa Beach Resort Sharm El Sheikh

Море, риф та безліч розваг - Pyramisa Beach Resort Sharm El Sheikh! П’ятизірковий курортний готель Pyramisa Sharm El Sheikh ідеально розташований на екзотичному пляжі Шаркс-Бей на Червоному морі, одному з найкращих місць для підводного плавання та дайвінгу у світі. Площа готелю 193000 м2 вражає своїми чудово доглянутими територіями та зеленими садами, одним із найбільших басейнів у Шарм-ель-Шейху, хвильовим басейном, критим басейном з підігрівом та аквапарком. 

Дивовижний приватний пляж довжиною 700 метрів, включаючи піщані та коралові зони з видом на чисту блакитну воду, захоплюючий підводний світ та нескінченну панораму затоки із захоплюючим видом на острів Тиран. 

Номери та люкси з балконом оснащені кондиціонером, міні-баром, сейфом і зоною відпочинку з телевізором. У готелі Pyramisa Sharm El Sheikh є 3 ресторани, де готують страви італійської, індійської та міжнародної кухні. У фойє розміщені зони відпочинку та цілодобова стійка реєстрації. У зонах загального користування безкоштовно надається Wi-Fi.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #ШармЕльШейх #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv