Міст Джурджевича - найцікавіше архітектурне втілення Чорногорії!

Джурджевич

А ви знали, що на півночі Чорногорії знаходиться дивовижний міст? Це велика архітектурна споруда - міст Джурджевича через річку Тара. Він розташований на північному сході країни, на відстані близько 23 кілометрів від гірського курорту Жабляк, і в 170-190 км від Будви. Міст «перекинутий» через каньйон річки Тара на території, включеної до національного заповідника Дурмітор.

Спорудження з багатою історією спроектовано Міята Трояновичем і зведений ще до Другої світової війни. Під час окупації в 1942 році міст був підірваний, але вибух зруйнував тільки центральну арку. Мінімальне пошкодження вдалося швидко відновити після перемоги над окупантами. Після відновлення міст вірою і правдою служить автомобілістам. З розвитком туризму в цих краях міст Джурджевича і каньйон Тара стали неймовірно популярні.

Міст Джурджевича через річку Тара є найцікавішим архітектурним втіленням, з якого відкриваються чудові види на каньйони Тари і на навколишні гори. А ще це ідеальне місце для фотосесії! Не поспішайте, затримайтеся тут хоча б на півгодини.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Чорногорія #Будва #МістДжурджевіча #річкаТара #Адріатичнеузбережжя #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv