Музей кристалів Swarovski в Ваттенсе!

Swarovski Kristallwelten

А ви знали, що в Австрії знаходиться музей Swarovski? Дивовижний Swarovski Kristallwelten розташований в Ваттенсе, в 15 кілометрах від Інсбрука, на місці першого заводу Даніеля Сваровскі. Музей кристалів створений в 1995 році до 100-річного ювілею фірми Swarovski. Це унікальне і чарівне місце спроектував мультимедійний художник Андре Хеллер.

Центральною темою Хеллера для кришталевих світів Сваровські була форма Гіганта. Він розробив історію Велетня, який мав намір випробувати світ і всі його скарби, і чудеса. Володіючи цим знанням, Велетень влаштувався в Ваттене в Тіролі, де він з тих пір спостерігає за своїми володіннями світу чудес.

Блискучі кімнати оточені чудовою атмосферою, повної сяйва і блиску. На території Царства Велетня вас зачарує чудовий сад - дивовижний простір під відкритим небом, наповнений унікальними творіннями з кристалів. Помилуйтеся кришталево хмарою над Дзеркалом водойми, або пориньте в світ гри на чотирьох рівнях Ігрової вежі!

Подаруйте собі іскристе натхнення! Кришталеві світи Swarovski в Ваттенсе - дивовижна чарівність Нової доби!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Австрія #Ваттенс #Інсбрук #музейСваровскі #Swarovski #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv