Набережна Фіникудес - серце Ларнаки!

Набережна Фіникудес

А ви знали, що серце Ларнаки - Набережна Фіникудес? Це одне з найбільш жвавих місць столиці Кіпру. Уздовж берегової лінії розташувалися ресторани з мальовничим видом на Середземне море. Пальмова набережна починається у площі Європи і йде уздовж самого популярного пляжу Ларнаки - Фіникудес. Вона відокремлює пляжну зону від галасливої ​​проїжджої частини.

Головна особливість набережній Фіникудес - алея фінікових пальм, висаджених в 1922 році. Алею назвали «Фіникудес» - маленькі фінікові дерева. Незважаючи на те, що пальми швидко виросли до могутніх дерев, назва залишилася і закріпилося за набережною і пляжем.

Пляж Фіникудес і його околиці - це найупорядженіше район курорту Ларнака. За чистоту моря і прибережної смуги він щорічно удостоюється нагороди «Блакитний прапор». Вхід на пляж безкоштовний.

Уздовж набережної знаходяться багато міські пам'ятки: Замок-фортеця, Церква Святого Лазаря, Муніципальна галерея, скульптури іменитих греків і статуя венеціанського лева з міста-побратима Ларнаки.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Кіпр #Ларнака #Фіникудес #НабережнаФінікудес #туринаЛарнаку #відпочинокнаКіпрі #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv