Почни мандрувати у травні: топ-3 курортів для відпочинку!

Туреччина

Почни мандрувати у травні: топ-3 курортів для відпочинку! Після затяжної прохолоди необхідний терміновий відпочинок десь, де дійсно тепло. Не чекаючи літньої відпустки, травень - відмінний час для подорожі до ласкавого сонця на один з трьох топових напрямків. Виберіть який вам до душі - Туреччина, Єгипет, Мальдіви.

  • Туреччина

Один з оригінальних і стильних представників Турецької Рів'єри - готель Reges, a Luxury Collection Resort & Spa, Cesme в місті Чешме. Він розташований на території в два кілометри уздовж блакитного узбережжя Егейського моря в бухті Боялик, де сонце сяє 300 днів в році. Крім неперевершеного рівня обслуговування, готель відрізняє багаторівнева архітектура, в інтер'єрах номерів використовуються покриті золотом листя, павині пір'я і жакардові візерунки, а також бірюзові акценти, що пожвавлюють основну нейтральну колірну палітру. З панорамних вікон кожного з 93 номерів і 11 люксів готелю відкривається чудовий вид на сапфірову гладь Егейського моря.

  • Єгипет

Один з кращих варіантів в місті Хургада - готель Iberotel Makadi Beach на курорті Мадінат-Макаді. Готельний комплекс розташований прямо на видовженому піщаному пляжі, в оточенні екзотичного саду. Він приваблює відпочиваючих відмінним сервісом, цілорічним сонцем, великим басейном, смачною інтернаціональною і східною кухнею і широким спектром можливостей для занять спортом і відпочинку. До вражаючих пам'яток цього району відносяться чудеса старовини, чудове Червоне море, велична пустеля і гірський пейзаж, а також торговий центр Souk Makadi в самому центрі курорту. У спа-центрі готелю пропонуються відновити сили і надають оздоровчі процедури, різні види масажу, програми релаксації і послуги салону краси за додаткову плату. Гості можуть пограти у водне поло і зайнятися аквааеробікою у відкритому басейні з підігрівом.

  • Мальдіви

Мальдівські курорти - неперевершений напрямок для романтичного відпочинку. Один з чудових представників напрямку - курорт LUX * South Ari Atoll Resort & Villas. Це сучасний і стильний курорт, який також може похвалитися своїми просторими пляжними віллами, оточеними пишними тропічними садами і виходять прямо до океану. Гості готелю знайдуть безліч пропозицій для різноманітного відпочинку і кілька ресторанів і барів на будь-який смак.
Для відпочинку всією сім'єю прекрасно підійде готель One & Only Reethi Rah. На курорті є клуб для маленьких дітей KidsOnly (від 4 до 11 років), і клуб для підлітків One Tribe (від 11 до 17 років). У KidsOnly юних гостей навчать плавати з аквалангом в компанії скатів манта, готувати суші, а також допоможуть розвинути творчі здібності під час різноманітних майстер-класів. В One Tribe на вибір гостей пропонуються спортивні та розважальні ігри, пізнавальні заняття, що допомагають розширити кругозір і безліч пригод і видів відпочинку на острові.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #Туреччина #Мальдіви #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv