Національний Парк Серенгеті в Танзанії

Серенгеті

Національний Парк Серенгеті без сумніву, найбільш відома в світі скарбниця дикої природи. Serengeti дивовижна пам'ятка Танзанії, яка не знає рівних в красі і науковій цінності. Назва «Серенгеті» походить з мови Масаї і приблизно означає «протяжне місце». Національний парк Serengeti - розміром з Північну Ірландію, але його екосистема, що включає охоронну зону Нгоронгоро, заповідники Масва і Масаї Мара (в Кенії), досягають за площею розмірів Кувейту. Вона розташована між берегами озера Вікторія на заході, озера Еясі на півдні і Великої Рифтової Доліни на сході.

Це найстаріший і найпопулярніший парк, знаменитий своїми щорічними міграціями антилоп. Близько 6 мільйонів копит топчуть рівнину, 200000 зебр і 300000 газелей Томсона шукають свіжий корм разом з гну. У Серенгеті навіть поза сезоном міграції найяскравіше в Африці сафарі. Тут величезні стада буйволів, більш дрібні групи слонів і жирафів, тисячі і тисячі Еланд, топи, конгоні, імпала і газелей Гранта.

На південному сході піднімаються величезні вулканічні масиви і кратери височини Нгоронгоро. У кожному районі - своя особлива атмосфера і свої мешканці. Унікальне поєднання різних середовищ існування дозволяє більш ніж 30 видів травоїдних і 500 видів птахів існувати в Серенгеті. Тут є відкриті трав'янисті рівнини на півдні, савана з розкиданими по ній акаціями в центрі, горбисті, лісисті луки на півночі, протяжні ліси і чорноземні рівнини на заході. Невеликі річки, озера і болота розкидані по всій площі.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Африка #Танзанія #Серенгеті #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv