Новинка на березі океану біля пляжу Джумейра-Біч!

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

Новинка на березі океану біля пляжу Джумейра-Біч!

Готель Mandarin Oriental Jumeira, Dubai - це чудовий курортний комплекс,який відкриває приголомшливий вид на блакитні води Перської затоки і фешенебельні квартали Дубая. Він демонструє абсолютно новий для Дубая рівень витонченості та стилю.

Готель пропонує гостям просторі номери та люкси, шикарний сучасний дизайн і обслуговування світового рівня. До послуг гостей 5 відкритих басейнів, фітнес-центр і загальний лаундж. Шість ресторанів і барів готелю Mandarin Oriental Jumeira обіцяють зайняти почесні місця на гастрономічній карті Дубая. Гордість курорту - два ресторани авторської кухні: Tasca, під керівництвом знаменитого португальського шеф-кухаря Хосе Авійеса, і стейк-хаус в японському стилі Netsu, яким завідує австралійський шеф-кухар Росс Шонхан.

У спа-салоні готелю Mandarin Oriental можна пройти різноманітні косметичні та оздоровчі процедури, а також відвідати фітнес-студію. До послуг гостей готелю Mandarin Oriental Jumeira, Dubai бізнес-центр, банкомат на території і газети. Дубайський міжнародний фінансовий центр знаходиться всього в 10 хвилинах від готелю Mandarin Oriental Jumeira, Dubai. Відстань до міжнародного аеропорту Дубая складає 12 км.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#ОАЕ #Дубай #пляжДжумейраБіч #MandarinOrientalJumeira #MandarinOrientalJumeiraDubai #готельнаберезіокеану #новийготельДубая #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv