Novo Cinemas відкрив найбільший в Дубаї IMAX!

Novo Cinemas

Novo Cinemas відкрив найбільший в Дубаї IMAX!

У дубайському тематичному парку IMG World's of Adventure відкрив свої двері футуристичний кінотеатр, найбільший IMAX в місті. Мультиплекс з 12 екранами має футуристичний дизайн з використанням більше 5000 метрів світлодіодних стрічок в різних кольорах і дзеркального освітлення від підлоги до стелі.

Екран має ширину 24,4 м і висоту 13,8 м, а місткість залу до 360 чоловік. Novo Cinemas в Дубаї оснащений лазерною технологіею нового покоління, яка забезпечує підвищий дозвіл, більш чіткі і яскраві зображення, більш глибокий контраст, а також самі насичені кольори, що дозволяють втілити в життя фільми з ще більшою деталізацією.

Кіноманів порадує і супер сучасна звукова система максимального занурення в іншу реальність. В кінотеатрі розташовані три VIP-залу з 7-зірковим обслуговуванням: окремий лаундж, вишукане меню, персональні та інші зручності для глядачів.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#ОАЕ #Дубай #NovoCinemas #ДубайIMAX #IMGWorldsofAdventure #Solobservatoriet #новиймультіплекс #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv