Новорічний Стамбул: JW Marriott Bosphorus Istanbul!

Туреччина

Новорічний Стамбул: JW Marriott Bosphorus Istanbul! Зустрічай Новий рік у зимовому Стамбулі, коли пальми вкриті білим снігом, а вулиці та торгові центри прикрашені новорічними ілюмінаціями. Турецьке місто, що сполучає Європу та Азію, здивує вас своїми пам'ятками, смачною традиційною їжею та знаменитою гостинністю. Внести нотку пишноти у відпочинок та познайомитись зі східною розкішшю допоможе 5-зірковий JW Marriott Bosphorus Istanbul.

На вас чекає приголомшливий 35-метровий атріум з білим роялем і вишуканими кованими люстрами, який зачаровує красою і обіцяє чудовий відпочинок. Розкішні номери витримані в природних пастельних відтінках: затишні м'які меблі сприяють відпочинку, а витвори мистецтва приносять богемний акцент.

У JW Marriott Bosphorus Istanbul представлена розкішна колекція тематичних номерів з терасами та джакузі, кожен з яких оформлений в особливому стилі, що відсилає історію великого Стамбула. Шанувальникам оздоровчих процедур сподобається холістичний спа-центр, а любителі морепродуктів оцінять ресторан Octo на дев'ятому поверсі з панорамними видами. З вікон номерів готелю відкривається хвилюючий краєвид на величний у своїй красі Босфор!

Подорож у зимовий Стамбул – це можливість запастись новими яскравими враженнями та позитивними емоціями на весь наступний рік.