Новий флагманський готель Ozen Reserve Bolifushi

Ozen Reserve Bolifushi

Новий флагманський готель Ozen Reserve Bolifushi на Мальдівах з початку грудня 2020 року пропонує гостям повністю оновлений дизайн інтер'єрів і атмосферу витонченої розкоші курорту категорії Ultra-Luxury.

Це загублений в океані острівець тропічного раю для безтурботного відпочинку найвимогливіших гостей. Готель-курорт знаходиться на популярному атолі Південний Мале в Індійському океані, в 20 хвилинах їзди на круїзному катамарані від міжнародного аеропорту Велана.

Гостей відразу вражає лаунж-зона з басейном і каскадними стінами, облицьованими індонезійським природним кварцитом Sukabumi, зачаровують відтінками зеленого - від нефриту до смарагду. В підлогових покриттях використаний мармур насиченого смарагдового кольору, що перегукується з відтінками острівної флори. Колорит місцевої природи переданий і в зшитих вручну елементах натурального декору для стін, підкреслюючих вишукану простоту і елегантність інтер'єрів.

Реновація торкнулася всіх 90 відокремлених вілл і резиденцій. У числі найбільш затребуваних водних резиденцій курорту - дев'ять резиденцій Ocean Pool Suite з L-образними басейнами і сім Private Ocean Reserve з власними водними гірками, що дозволяють поринути в найчистіші води лагуни прямо з верхніх поверхів вілли.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

 ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https:www.rozavitriv.com

АВІАКВИТКИ: https:www.travelolife.com

#Мальдіви #Ozen #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv